Modernizáció

Az M-Lift Rt. vállalja régi felvonók modernizálását, hívósra történõ átalakítását.
Alapvetõ szempontunk, hogy a meglévõ miliõt megtartsuk és a régi aknaajtókat, fülkét, aknahatároló rácsozatot felhasználva egy, a modern kornak megfelelõ berendezést adjunk a használónak. A megrendelõ anyagi helyzetének figyelembevételével vagy egyszerre, vagy lépésrõl lépésre végezzük a felvonó modernizálását.
A felújítás során a mûszaki szükségesség alapján cseréljük a vezérlést komplett villamosítással, a vezetõsíneket, a hajtómûvet, a meglévõ aknaajtót megerõsítjük és új biztonsági zárat szerelünk be, valamint átalakítjuk félautomatára, lökésgátló felszerelésével.
Hajtómû csere esetén az MR típusú legmodernebb halk, energiatakarékos, hosszú élettartamú és már jól bevált szerkezetet szereljük fel.
Hívósra történõ átalakításnál - illetve elavult relés vezérlések cseréjénél - mikroprocesszoros vezérlést építünk be, amely megfelel az európai szabványoknak. Így a késõbbiekben minden további átalakítás nélkül, csak az un. DIP kapcsolók átkapcsolásával, biztosítani tudjuk a hamarosan bevezetendõ EU szabványokban elõírtakat.
A gyártás magas színvonala biztosítja, hogy használat közben vezérlési hiba nem következhet be.
A felújításnál, átalakításnál használt fülkei és aknai hívótablóink vandál biztosak, esztétikus megjelenésük emeli az épület színvonalát és a berendezés mûködésérõl kellõ tájékoztatást nyújt.
A modernizációs munkáknál elvégezzük a tervezést, amelyet szakhatósággal engedélyeztetünk, az épület tulajdonosának csak az Építési Engedélyt kell megkérnie a szállított tervek alapján.
Átlagosan, a szerelési idõ 3 hét, csak a befejezés elõtti utolsó héten áll a felvonó, a szerelés kezdetétõl munkaidõ után a berendezést lehet használni.